CANOIL® Vagitorii 50 mg CBD  ®

CBD (Cannabidiol)

Përdorimi i CANOIL® femme 50 mg vaginale ka një efekt pozitiv në shëndetin intim të një gruaje për shkak të efektit anti-inflamator dhe efektit pozitiv në sistemin imunitar të CBD (Cannabidiol). 


Packaging:

Vagitore 50 mg

Way of issuing:

Product code:


CANOIL® Vagitorii 50 mg CBD  

CBD (Cannabidiol)

Përdorimi i CANOIL® femme 50 mg vaginale ka një efekt pozitiv në shëndetin intim të një gruaje për shkak të efektit anti-inflamator dhe efektit pozitiv në sistemin imunitar të CBD (Cannabidiol). 


Type:

Vagitore 50 mg

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

KANOIL® Vagitorët femme 50 mg përmbajnë vaj kërpi CBD, i cili është një ekstrakt vajor nga bima barishtore vjetore e kanabisit ose kërpit. Ekstrakti i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve në produkt. Nxjerrja kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë të ekstraktit të vajit.  

Vaji i kërpit CBD përmban kanabinoidë, kryesisht CBD (Cannabidiol), CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol) dhe komponimet e tyre karboksil. 

Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid dhe shkaktojnë një efekt imunomodulues (përmirëson sistemin imunitar). 

CBD mund të përmbajë gjithashtu terpene, acide yndyrore omega (omega-3, omega-6, omega-9), flavonoide, fitosterole, aminoacide, glikozide, vitamina (A, B1, B2, B6, C, D, E, F), pigmente, alkane, komponime azotike që janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave, proceset metabolike, ruajtjen e funksionit të shumë sistemeve dhe përmirësimin e përgjithshëm të gjendjes së përgjithshme shëndetësore. 

Vaji i kërpit CBD përmban më pak se 0,2% THC (9-delta tetrahydrocannabinol). 

Përdorimi i CANOIL® femme 50 mg vaginale ka një efekt pozitiv në shëndetin intim të një gruaje për shkak të efektit anti-inflamator dhe efektit pozitiv në sistemin imunitar të CBD (Cannabidiol). 

KANOIL® Femme 50 mg vagitorë kanë një efekt të dobishëm: 

  • Rezistenca e mukozës vaginale ndaj infeksioneve vaginale gjatë stresit dhe imuniteti i reduktuar. 
  • Në rast të inflamacionit vaginal të shoqëruar me rritje të sekretimit. 
  • Ndryshimet në mukozën vaginale të shoqëruara me kruajtje dhe dhimbje. 
  • Për të përmirësuar qarkullimin dhe epitelizimin në rast të dëmtimit të mukozës vaginale. 

Përdorimi

KANOIL® femme 50 mg Vagitoret janë të dedikuara vetëm për përdorim vaginal. 

Të rriturit 

Një KANOIL® Femme 50 mg vagitoria futet thellë në vaginë, një herë në ditë para gjumit. 

Pas vendosjes së vagitories, rekomandohet të qëndroni në pozicion shtrirë për 15-20 minuta. Me rekomandimin e mjekut, doza mund të rritet 

E rëndësishme përpara përdorimit

  • mbindjeshmëria ndaj çdo komponenti të supozitorëve; 
  • shtatzënia ose ushqyerja me gji; 

Përbërja

Një KANOIL® vagitet përmban: 

50 mg CBD (Kanabidiol i nxjerrë nga bima e kanabisit), yndyrë e ngurtë 

Paketimi

Kuti me 5 vagitore 

Kuti me 10 vagitore 

KANOIL® Vagitorët femme 50 mg përmbajnë vaj kërpi CBD, i cili është një ekstrakt vajor nga bima barishtore vjetore e kanabisit ose kërpit. Ekstrakti i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve në produkt. Nxjerrja kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë të ekstraktit të vajit.  

Vaji i kërpit CBD përmban kanabinoidë, kryesisht CBD (Cannabidiol), CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol) dhe komponimet e tyre karboksil. 

Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid dhe shkaktojnë një efekt imunomodulues (përmirëson sistemin imunitar). 

CBD mund të përmbajë gjithashtu terpene, acide yndyrore omega (omega-3, omega-6, omega-9), flavonoide, fitosterole, aminoacide, glikozide, vitamina (A, B1, B2, B6, C, D, E, F), pigmente, alkane, komponime azotike që janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave, proceset metabolike, ruajtjen e funksionit të shumë sistemeve dhe përmirësimin e përgjithshëm të gjendjes së përgjithshme shëndetësore. 

Vaji i kërpit CBD përmban më pak se 0,2% THC (9-delta tetrahydrocannabinol). 

Përdorimi i CANOIL® femme 50 mg vaginale ka një efekt pozitiv në shëndetin intim të një gruaje për shkak të efektit anti-inflamator dhe efektit pozitiv në sistemin imunitar të CBD (Cannabidiol). 

KANOIL® Femme 50 mg vagitorë kanë një efekt të dobishëm: 

  • Rezistenca e mukozës vaginale ndaj infeksioneve vaginale gjatë stresit dhe imuniteti i reduktuar. 
  • Në rast të inflamacionit vaginal të shoqëruar me rritje të sekretimit. 
  • Ndryshimet në mukozën vaginale të shoqëruara me kruajtje dhe dhimbje. 
  • Për të përmirësuar qarkullimin dhe epitelizimin në rast të dëmtimit të mukozës vaginale. 

Produkte të tjera