Adolor® Rhino  ®

Paracetamol, pseudoephedrine

Lehtëson simptomat e ftohjes dhe gripit, duke përfshirë: 

 • Hundë të zënë 
 • Dhimbje fyti 
 • Dhimbje koke 
 • Dhimbje në trup 
 • Temperaturë 
 • Simptomat e sinusit, p.sh. dhimbje sinusale, shtypje dhe zënie të hundës 

Packaging:

Tableta të veshura me film 325 mg+30 mg

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC N02B E51


Adolor® Rhino  

Paracetamol, pseudoephedrine

Lehtëson simptomat e ftohjes dhe gripit, duke përfshirë: 

 • Hundë të zënë 
 • Dhimbje fyti 
 • Dhimbje koke 
 • Dhimbje në trup 
 • Temperaturë 
 • Simptomat e sinusit, p.sh. dhimbje sinusale, shtypje dhe zënie të hundës 

Type:

Tableta të veshura me film 325 mg+30 mg

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC N02B E51


Informacion i përgjithshëm

Paracetamoli është një qetësues kundër dhimbjeve që i përket grupit të analgjezikëve jo-opioidë.
Paracetamoli gjithashtu ka një efekt analgjezik dhe antipiretik, domethënë zvogëlon dhimbjen dhe rritjen e temperaturës. 

Hidrokloridi i Pseudoefedrinës është një dekongjestant që lehtëson zënien e hundës. 

Përdorimi

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç 

 • 2 tableta të veshura me film çdo katër deri në gjashtë orë 
 • Nëse simptomat vazhdojnë për më shumë se 7 ditë, nevojitet këshilla e mjekut 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 tabletë e veshur me film përmban 325 mg paracetamol dhe 30 mg hidroklorur pseudoefedrin. 

Paketimi

Një kuti me 20 tableta të veshura me film në një paketë blister. 

Paracetamoli është një qetësues kundër dhimbjeve që i përket grupit të analgjezikëve jo-opioidë.
Paracetamoli gjithashtu ka një efekt analgjezik dhe antipiretik, domethënë zvogëlon dhimbjen dhe rritjen e temperaturës. 

Hidrokloridi i Pseudoefedrinës është një dekongjestant që lehtëson zënien e hundës. 

Produkte të tjera