Oralsept®Lozenges®

Benzydamine

Veprim i trefishtë    

 • Analgjezik 
 • Anti-inflamator  
 • Antimikrobik  

Indikacionet 

 • Dhimbje dhe inflamacion të fytit (dhimbje, skuqje, gërvishtje, vështirësi në gëlltitje) 
 • Gjendje me dhimbje ose inflamatore në gojë (gingivit, stomatit, faringjit) 
 • Reduktimi i dhimbjes dhe inflamacionit pas nxjerrjes së dhëmbit 

Packaging:

Pastili 3 mg

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC A01A D02


Oralsept®Lozenges

Benzydamine

Veprim i trefishtë    

 • Analgjezik 
 • Anti-inflamator  
 • Antimikrobik  

Indikacionet 

 • Dhimbje dhe inflamacion të fytit (dhimbje, skuqje, gërvishtje, vështirësi në gëlltitje) 
 • Gjendje me dhimbje ose inflamatore në gojë (gingivit, stomatit, faringjit) 
 • Reduktimi i dhimbjes dhe inflamacionit pas nxjerrjes së dhëmbit 

Type:

Pastili 3 mg

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC A01A D02


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Tre herë në ditë nga një tabletë për t’u tretur në gojë. 

Doza maksimale ditore është gjashtë tableta në 24 orë 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 tabletë përmban 3 mg hidroklorur benzidamine. 

Paketimi

Një kuti me 10 pastili në një paketë blister 

Produkte të tjera