Codefan®®

Paracetamol, propyphenazone, caffeine, codeine phosphate

Indikacionet terapeutike  

Zbutja e dhimbjeve të kokës të etiologjive të ndryshme (tension, migrenë, nevralgjike). 

  • Falë kombinimit të 4 komponentëve, Kodefan është zgjidhja më e mirë për trajtimin e dhimbjes së kokës dhe migrenës.  
  • Për shkak të formulimit special të tabletave Kodefan, ka një efekt të shpejtë. Ajo funksionon brenda 15 minutave. 

Packaging:

Tableta 250 mg+210 mg+50 mg+10 mg

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC N02B E51


Codefan®

Paracetamol, propyphenazone, caffeine, codeine phosphate

Indikacionet terapeutike  

Zbutja e dhimbjeve të kokës të etiologjive të ndryshme (tension, migrenë, nevralgjike). 

  • Falë kombinimit të 4 komponentëve, Kodefan është zgjidhja më e mirë për trajtimin e dhimbjes së kokës dhe migrenës.  
  • Për shkak të formulimit special të tabletave Kodefan, ka një efekt të shpejtë. Ajo funksionon brenda 15 minutave. 

Type:

Tableta 250 mg+210 mg+50 mg+10 mg

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC N02B E51


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Mosha  Doza  Doza ditore 
> 16 vjeç 1-2 tableta 3 herë në ditë
12 – vjeç ½ – 1 tabletë 3 herë në ditë

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 tabletë përmban 250 mg paracetamol, 210 mg propifenazon, 50 mg kafeinë dhe 10 mg kodein fosfat. 

Paketimi

Kuti me 10 tableta në një paketë blister.

Produkte të tjera