Krem Ketoprofen®

Ketoprofen

Për lehtësimin lokal të dhimbjes: 

  • të shkaktuara nga lëndimet (lëndimet sportive, dislokimet, përdredhjet, zgjatjet dhe kontuzionet) 
  • në format e lehta të artritit 

Packaging:

Krem 5%

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC М02АА10


Krem Ketoprofen

Ketoprofen

Për lehtësimin lokal të dhimbjes: 

  • të shkaktuara nga lëndimet (lëndimet sportive, dislokimet, përdredhjet, zgjatjet dhe kontuzionet) 
  • në format e lehta të artritit 

Type:

Krem 5%

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC М02АА10


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Të rriturit 

Aplikohet në zonën e dhimbshme ose me inflamacion të lëkurës, dy deri në katër herë në ditë, maksimumi 7 ditë. 

E rëndësishme përpara përdorimit

  • Hipersensitiviteti ndaj ketoprofenit ose ndonjë prej substancave ndihmëse të barit. 
  • Historia e reaksioneve të fotondjeshmërisë. 
  • Ekspozimi në diell, duke përfshirë rrezatimin UV nga një dhomë me diell, gjatë trajtimit me ketoprofen dhe 2 javë pas ndërprerjes së trajtimit. 
  • Tremujori i tretë i shtatzënisë. 
  • Ndryshimet patologjike të lëkurës si ekzema ose aknet, ose lëkura e infektuar dhe lëndimet e hapura të lëkurës. 
  • Ketoprofeni nuk duhet të aplikohet në mukozën, në zonën anale ose gjenitale ose nën një veshje okluzive. 

Përbërja

1 g krem përmban 50 mg ketoprofen 

Paketimi

Kuti me një tub prej 30 g krem 5%. 

Produkte të tjera