Ibuprofen Active – Krem®

Ibuprofen

Indikacionet terapeutike 

  • dhimbje shpine, reumatike, dhimbje muskulore, 
  • dhimbje gjatë dëmtimeve (zhvendosje, përdredhje, zgjatje), 
  • nevralgji 
  • dhimbje në gjendje të lehta deri të moderuara artritike. 

Packaging:

Krem 10%

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC M02AА13


Ibuprofen Active – Krem

Ibuprofen

Indikacionet terapeutike 

  • dhimbje shpine, reumatike, dhimbje muskulore, 
  • dhimbje gjatë dëmtimeve (zhvendosje, përdredhje, zgjatje), 
  • nevralgji 
  • dhimbje në gjendje të lehta deri të moderuara artritike. 

Type:

Krem 10%

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC M02AА13


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 

50 mg deri në 125 mg (2 cm deri në 5 cm) të kremit, fërkojeni butësisht në zonën e dhimbshme, derisa të përthithet. Doza mund të përsëritet çdo katër orë, jo më shumë se 4 herë gjatë ditës (24 orë). 

Nëse pas 2 javësh përdorimi, simptomat nuk zhduken ose simptomat përkeqësohen, mjeku duhet të vlerësojë justifikimin e përdorimit të mëtejshëm të barit. 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 g krem përmban 100 mg ibuprofen 

Paketimi

Një kuti me një tub prej 50 g krem 

Produkte të tjera