Oralsept® spray®

Benzydamine

Veprim i trefishtë    

 • Analgjezik 
 • Anti-inflamator  
 • Antimikrobik  

Indikacionet 

 • Dhimbje dhe inflamacion të fytit (dhimbje, skuqje, gërvishtje, vështirësi në gëlltitje) 
 • Gjendje me dhimbje ose inflamatore në gojë (gingivit, stomatit, faringjit) 
 • Reduktimi i dhimbjes dhe inflamacionit pas nxjerrjes së dhëmbit 

Packaging:

Solucion 1.5 mg/g

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC A01A D02


Oralsept® spray

Benzydamine

Veprim i trefishtë    

 • Analgjezik 
 • Anti-inflamator  
 • Antimikrobik  

Indikacionet 

 • Dhimbje dhe inflamacion të fytit (dhimbje, skuqje, gërvishtje, vështirësi në gëlltitje) 
 • Gjendje me dhimbje ose inflamatore në gojë (gingivit, stomatit, faringjit) 
 • Reduktimi i dhimbjes dhe inflamacionit pas nxjerrjes së dhëmbit 

Type:

Solucion 1.5 mg/g

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC A01A D02


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Të rriturit: 4-8 spërkatje, 2-6 herë në ditë 
Fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç: 4 spërkatje, 2-6 herë në ditë 
Fëmijët nën 6 vjeç: 1-4 spërkatje për 4 kg peshë trupore, 2-6 herë në ditë. 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 ml tretësirë përmban 1,5 mg hidroklorur benzidamine. 

Paketimi

Një kuti me një enë plastike me pompë dozimi, me sprej 30 ml për gojë.

Produkte të tjera