Ventor® Xhel®

Nimesulide

Indikacionet terapeutike  

Dhimbje dhe inflamacion për shkak të: 

  • lëndimeve (zgjatje, ndrydhje, tendinitis, tenosinovitis, bursitis, epikondilit) 
  • ndryshimet degjenerative të sistemit muskuloskeletor dhe indeve të buta (artropati, osteoartriti, dhimbje reumatike) 

Packaging:

Xhel 2%

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC M02A A


Ventor® Xhel

Nimesulide

Indikacionet terapeutike  

Dhimbje dhe inflamacion për shkak të: 

  • lëndimeve (zgjatje, ndrydhje, tendinitis, tenosinovitis, bursitis, epikondilit) 
  • ndryshimet degjenerative të sistemit muskuloskeletor dhe indeve të buta (artropati, osteoartriti, dhimbje reumatike) 

Type:

Xhel 2%

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC M02A A


Informacion i përgjithshëm

Nimesulid i përket grupit të barnave anti-inflamatore jo-steroide. 

Ndihmon në lehtësimin e dhimbjes dhe zvogëlimin e inflamacionit dhe ënjtjes në shumë gjendje dhimbjeje që prekin nyjet dhe kockat. 

Lehtëson dhimbjen për 15 minuta, dhe efekti i tij zgjat deri në 12 orë. 

Përdorimi

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 

Një shtresë e hollë xheli aplikohet në zonën e prekur dy deri në tre herë në ditë, me fërkim të lehtë, për një periudhë prej 7-15 ditësh. 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

100 g xhel përmban 2 g nimesulid 

Paketimi

Kuti me një tub prej 50 g xhel 2%. 

Nimesulid i përket grupit të barnave anti-inflamatore jo-steroide. 

Ndihmon në lehtësimin e dhimbjes dhe zvogëlimin e inflamacionit dhe ënjtjes në shumë gjendje dhimbjeje që prekin nyjet dhe kockat. 

Lehtëson dhimbjen për 15 minuta, dhe efekti i tij zgjat deri në 12 orë. 

Produkte të tjera